Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Trio Avenue
Trio Avenue
Trio Avenue

€ 575,-

act price ex 9% VAT

Trio Avenue

Band , Latin/Caribbean
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 575,-

De band voor al uw feesten en partijen. Een bedrijfsfeest of bruiloft, 12 en half jaar getrouwd, 25 jaar getrouwd, u wordt 50 jaar? Deze allround band is geschikt voor vele gelegenheden! Zo staan ze net zo gemakkelijk op een diner dansant en de volgende avond gewoon in het cafe te spelen.

Muziek is belangrijk op uw feest maar ook wie u uitnodigt! Deze artiesten zijn dan ook leuk en soepel in de omgang wat ook enorm bijdraagt aan het slagen van uw feest.

De bandleden van Avenue zijn muzikaal en zangtechnisch zeer ervaren, doordat zij al ruim 15 jaar op het podium actief zijn. In het verleden deelden zij al het podium met o.a. Wolter Kroes, Gerard Joling en Grant & Forsyth.

Met veel plezier op het podium zorgen zij ervoor dat het publiek een avondvullend optreden krijgt van een hoog meezing- en dansgehalte!

Grote namen als KLM, Corus, KPMG, Holland Casino, Center Parcs en Volkswagen Martin Schilder kunnen hierover meepraten evenals de vele bruidsparen en sportverenigingen die op de bandagenda stonden! U zult zeker in deze crisis-tijd, verbaasd zijn over de uiterst vriendelijke prijs!

Het repertoire is absoluut allround te noemen en bevat alles van evergreens en country & western tot reggae, danceclassics en rock. Alles van “golden oldie” en Nederlandstalige hits tot de meest recente hits uit de Top 40, passeert de revue. U zult daarbij niet horen dat er maar 3 personen op het podium staan, Avenue klinkt namelijk als een volledig orkest! Het is uw feest en Avenue heeft alles in huis om dat tot een groot en gezellig succes te maken.

Wilt u ons liever “live” in actie zien?Dat kan! Wij bieden de mogelijkheid om op afspraak een uurtje te komen kijken op een van onze repetities in Wormerveer.

Dat kan!! Wij spelen dan enkele nummers uit ons repertoire waarbij u zelf ook eventueel verzoekjes kunt doen. Daarna nemen wij dan uitgebreid de tijd om uw wensen te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Bel of mail gerust voor een afspraak.e ervaring leert dat dit beter werkt dan tijdens een optreden waarbij er maar beperkt tijd is en men bovendien toch altijd “te gast” is op het feest van iemand anders.

Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, plaats een boeking en bespreek u wensen!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

3 (trio)

Language

NL, EN

Space

Bespreekbaar

Required

Beschikbaar bij aanvraag

The artist is residing in De RijpTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Trio Avenue is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Reception, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen