Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Pianist Jack Janssen
Pianist Jack Janssen
Pianist Jack Janssen
Pianist Jack Janssen

€ 150,-

VAT n/a

Pianist Jack Janssen

Pianist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 150,-

Allround pianist voor achtergrondmuziek, klassiek, pop en jazz. Jarenlange ervaring in diverse bezettingen (o.a. bij Joop van den Ende) hebben hem tot een uitstekend pianist gemaakt.

Als pianist ben ik te boeken voor musicals en theatergroepen, maar ook als repetitiepianist voor koren etc. Tevens heb ik een sfeervol breed repertoire voor wat betreft achtergrondmuziek voor iedere gelegenheid; pop, jazz, latin en licht klassiek. Uiteraard alles in overleg.

Al op jonge leeftijd is Jack Janssen druk bezig geweest met het spelen van piano en het maken van eigen composities. Op 15-jarige leeftijd heeft hij op zijn middelbare school, destijds ter vervanging van de muziekdocent, instrumentale stukken en liederen gecomponeerd voor openingen van een schooljaar, kerstspelen etc. Ook maakte hij toen al arrangementen voor een combo met leeftijdsgenoten dat deze voorstellingen begeleidde.
Sindsdien is hij na een gedegen opleiding en zelfstudie uitgegroeid tot een all-round musicus, componist en arrangeur. Zo heeft hij onder meer (voor orkest) arrangementen geschreven voor de musical Joseph en speelde hij bij talloze uiteenlopende theatergroepen. Voorts is hij als workshopleider en arrangeur actief geweest voor de Eindhovense vereniging Jazzworks, werkte hij mee als keyboardspeler, arrangeur en auditie-pianist bij Theaterplan Eindhoven en zat regelmatig als pianist in de back-line van de improvisatie-sessies Jazz at the crow. Verder mogen voor hem als keyboardspeler namen als BB Promotion Gmbh (Keulen, Duitsland), Joop van den Ende Theaterproducties B.V. (Nederland en Belgie) en Soldaat van Oranje de Musical (Katwijk aan Zee) hierbij niet ontbreken. Tenslotte is Jack inmiddels ook opgenomen in het componistenbestand van de Efteling en Efteling-Radio.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2 hours

Setting

Indoor

Members

1 (solo)

Language

NL

Space

2X2 meter

Required

Piano of vleugel

The artist is residing in EindhovenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Pianist Jack Janssen is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Celebration / Jubileum, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Shopping / Market

0 reviews written about this act

 

aanvragen