Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Experience Models: Circuitmodellen
Experience Models: Circuitmodellen
Experience Models: Circuitmodellen
Experience Models: Circuitmodellen
Experience Models: Circuitmodellen
Experience Models: Circuitmodellen

€ 207,-

act price ex 21% VAT

Experience Models: Circuitmodellen

Actor , Hosting
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 207,-

Bij circuitmodellen (ook wel gridgirls genoemd) is het zeer belangrijk dat de modellen altijd stralen. De belangrijkste kwaliteit van een gridgirl is dat zij haar lach van het begin tot het eind vast kan houden. De modellen zijn gewend om op de foto te gaan en om een leuke act weg te geven in video’s die worden gemaakt. Ook zijn ze weg van auto’s en houden ze van de kick op de grid.

Waarom kiezen voor Experience Models? Experience Models heeft een ruim aanbod aan mooie, hardwerkende circuitmodellen. Wij kennen onze modellen allemaal persoonlijk. Daarom weten wij exact welk model geschikt is voor welke opdracht. Bij gridgirls is het zeer belangrijk dat de modellen altijd stralen. De belangrijkste kwaliteit van een gridgirl is dat zij haar lach van het begin tot het eind vast kunnen houden. De modellen zijn gewend om op de foto te gaan en om een leuke act weg te geven in video’s die worden gemaakt. Ook zijn ze weg van auto’s en houden ze van de kick op de grid.
Over EM
Experience Models is een veelzijdig modellenbureau. Naast shoots, catwalks en videos, zijn onze modellen ook inzetbaar voor hospitality, promotie, presentatie en entertainment. EM werkt met een klein en hecht team van modellen en visagisten die nauwkeurig zijn geselecteerd. Als je aan EM denkt, dan denk je aan professionele, classy, fashionable & hard werkende beauties met inhoud. Dit zet Experience Models neer op ieder event. Met haar ambitie en doorzettingsvermogen, is EM de perfecte partner om samen een goed eindconcept neer te zetten. Happiness is the key to success. Dit wil zeggen dat wij niet alleen er alles aan doen om een goed eindconcept neer te zetten, maar dat wij er  met zijn alle vooral een hele leuke en gezellige dag van maken!

"Mijn jarenlange ervaring als model zorgt ervoor dat ik een goede kijk heb op de sector. Ik heb een groot netwerk opgebouwd, dat ik voortzet in Experience Models. Wat EM uniek maakt is dat ik de modellen in het bestand persoonlijk ken. Ik weet precies welk model welke kwaliteiten beschikt. Hierdoor kan ik een goede match maken tussen klant, opdracht en mode"l. 
– Lisa Dekker, managing director.

Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, plaats een boeking en bespreek u wensen!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2 hours

Setting

Indoor and outdoor

Composition

Female

Language

NL

Space

Bespreekbaar.

Required

Beschikbaar bij aanvraag.

The artist is residing in LelystadTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Experience Models: Circuitmodellen is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

0 reviews written about this act

 

aanvragen