Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
De Amorosas
De Amorosas
De Amorosas
De Amorosas
De Amorosas
De Amorosas

€ 919,-

act price ex 9% VAT

De Amorosas

Actor , Hosting
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 919,-

Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd?

ALS CULINAIRE ACT:
Waarom De Amorosa op geen culinair evenement mogen ontbreken… ‘Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten’, zei George Bernard Shaw. Een uitspraak die van harte wordt onderschreven door de Dames Amorosa. Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Boven tafel hangen korte recepten en gedichtjes ter inspiratie. En omdat het oog en de tong ook wat willen, toveren zij uit de zakken van hun jurk van alles tevoorschijn. Verrassende combinaties van kruiden en kleine verwennerijen die de smaakpapillen prikkelen en uw gasten in vervoering brengen. De Amorosas: de kers op de taart op culinaire evenementen!

ALS LIEFDESPOST ACT:
Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een èchte met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De Amorosa’s nemen de tijd voor dit speciale schrijfmoment. Geen inspiratie? Wat een geluk! Zij meer dan genoeg! Onder de rozen verborgen, komen de ideeen tevoorschijn. Iets om te zien, te proeven, aan te ruiken of naar te luisteren? De Amorosas crëeren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij kunnen er zelfs voor zorgen dat deze diezelfde dag nog wordt gepost!

ALS COMPLIMENTEN ACT:
De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft. Complimentjes sterken het zelfvertrouwen, stimuleren het energiepeil en verbeteren het zelfbeeld. Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Mensen beginnen te glimlachen en te smoezen. Welke verrassing hangt ons boven het hoofd?

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

3 hours

Setting

Indoor and outdoor

Language

DE, NL, EN

Space

De act wordt uitgevoerd tussen het publiek. Kan op een podium. Minimale ruimte 2 bij 3.

Required

1 kleedruimte. Uitkoopsom exclusief hapjes en drankjes.

The artist is residing in EindhovenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book De Amorosas is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

0 reviews written about this act

 

aanvragen