showbird.com is the largest marketplace
for LIVE entertainment of NL en BE
Artists present themselves on our platform
You can book them for your own event
Book safe and easy in three steps
Direct response of the artist himself
The largest choice of NL
Lowest price guarantee

Remote Teambuilding Experience

Sports/games
online performance

1,5 hour

Remote Teambuilding Experience
Remote Teambuilding Experience
Remote Teambuilding Experience
Remote Teambuilding Experience
Remote Teambuilding Experience

€ 125,-

act price ex 9% VAT

Check availability

When is your event / party?
 
Your request is non-binding!

The request is non-committal.
Artist will respond with question/proposal.
After that, you can complete the booking.

Remote Teambuilding Experience

Sports/games
online performance
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ex VAT

€ 125

Remote Teambuilding Experience is de ideale teamactiviteit voor de collega's die elkaar wat minder kunnen zien! Alleen door goed samen te werken kunnen jullie deze puzzels oplossen. Welk team is het snelst?

This act is Corona-proof
This act is performed live via an online video call connection. You have direct and personal contact with the artist via your computer screen. ShowBird arranges the connection.

Met de Remote Teambuilding Experience bieden wij bedrijven een teambuilding activiteit waarbij samenwerken en het samenbrengen van collega’s centraal staat. Hierbij zijn fun, competitie en uitdaging belangrijke waarden.

Vele mensen werken momenteel vanuit huis. Dit betekent dat er voorlopig weinig tot geen momenten zijn voor een bedrijfsevenement, een gezellige borrel of een teambuildingsactiviteit. Om deze belangrijke en leuke momenten toch in stand te houden tijdens de ‘’corona-crisis’’ presenteren wij: Remote Teambuilding! Een teambuildingsactiviteit maar dan op afstand!

Prijs: €24,50 per deelnemer
De Remote Teambuilding Experience is met 1 tot 200 teams tegelijk te spelen (1 team is max. 5 deelnemers).
Het is al te spelen met 1 team, maar door meerdere teams te vormen binnen het bedrijf en ze tegen elkaar te laten strijden, wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Het is van belang dat de deelnemers gedurende het spel continu met elkaar in verbinding staan, want men heeft elkaar nodig om alles op te kunnen lossen!

Hoe werkt het?
- Iedere deelnemer speelt vanuit zijn/haar eigen werk- plek/keukentafel.
- Het doel van het spel is om binnen de tijd een groot aantal opdrachten op te lossen.
- Een team bestaat maximaal uit 5 personen, maar door meerdere teams te koppelen wordt er een extra competitie-element aan toegevoegd.
- Via WhatsApp, Skype, Facebook, Zoom of een intern communicatiesysteem blijft iedereen in contact met elkaar.
- Je hebt elkaar nodig om het spel te kunnen oplossen.

Spelopzet:
1. Elke deelnemer ontvangt thuis of op kantoor een envelop met daarin allerlei attributen, kaartjes en opdrachten. Hiernaast krijgt ieder team een unieke inlogcode voor de website. Alle deelnemers kunnen met deze code inloggen, waardoor iedereen toegang krijgt tot de website.
2. Op deze website worden de antwoorden van de opdrachten ingevuld. Elke deelnemer heeft een deel van het antwoord in zijn of haar envelop en draagt hiermee bij aan het succes van het team. Om te starten met de Experience moet de website met een code ‘unlocked’ worden.
3. Zodra iedereen deze code heeft ingevoerd zal het spel starten, gaat de tijd lopen en moet men beginnen met de openingsopdracht. Iedere deelnemer heeft een deel van deze opdracht in zijn of haar envelop. De deelnemers moeten de onderdelen met elkaar verbinden en de code die hieruit komt invullen op de website. Hoe nu verder? Dat volgt via de website. Alle attributen, kaartjes en opdrachten die in de enveloppen van de deelnemers zitten zijn verschillend van elkaar en moeten op een creatieve wijze met elkaar verbonden worden.
4. De thema’s van de opdrachten zijn allemaal verschillend. De kennis op velerlei gebied wordt op de proef gesteld. Hierbij spelen ook creativiteit en inzicht een grote rol. Je hebt elkaar écht nodig bij deze Experience! De tijdsduur van de activiteit is 75 minuten. Na 75 minuten is het spel afgelopen en is het team met de meest behaalde punten de winnaar. Hoe meer teams, hoe spannender de competitie!

100% digitaal? Indien gewenst is het ook mogelijk om het spel volledig digitaal te spelen. Dan krijgt iedere deelnemer een ‘digitale envelop’ toegestuurd per mail waar alle benodigdheden in zitten.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1,5 hour

Setting

Outdoor

Members

1 (solo)

Language

FR, NL, EN

Space

n.v.t.

Required

Internetverbinding

The artist is residing in BredaTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Remote Teambuilding Experience is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres

0 reviews written about this act

 

 
Your request is non-binding!
REQUEST ACT

Verified service

ShowBird