Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.
'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.
'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.
'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.
'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.

€ 1.415,-

act price ex 9% VAT

'Rondje Den Haag' met Sjors & Co.

Presenter
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.415,-

Een unieke toer & ervaring door Den Haag, gegeven door Sjors & Co! Nergens in Nederland vindt er een vergelijkbare toer plaats, zoals deze al meerdere malen onderscheidde ludieke stadstoer in de Residentie!

Ervaar ook zelf deze onvergetelijke gebeurtenis en stap in voor het Rondje Den Haag!
Wij hopen ook u te mogen begroeten!

BEGIN VAN DE TRIP

De gasten worden welkom geheten door het komische Haagse duo Sjors & Co.
Op een ludieke manier zullen uw gastheren een wel erg korte uitleg geven over de inhoud van deze dag. Eigenlijk alleen maar een welkom, want de rest van het programma moet immers een verrassing blijven.

Na het welkomstwoord worden de gasten verzocht plaats te nemen in de luxe-touringcar, waarna het “Rondje Den Haag” pas echt zijn aanvang neemt. Als dat maar goed gaat met Gerrit achter het stuur.

DE VOGELWIJK

De reis voert allereerst door de prestigieuze Vogelwijk, waar naast gepensioneerde ambtenaren, schoolhoofden en trendy yups, tevens Hagenaars met een veel te hoge hypotheekdruk wonen.

Op feilloze wijze zullen Sjors & Co de geheimen van deze wijk blootleggen, waarbij de gasten ook persoonlijk kennis kunnen maken met zo’n typische bewoner van deze wijk.

Onze enige echte J.P. van Bockstein de Eerste, daar zal het waarschijnlijk ook wel bij blijven, legt nog even feilloos uit over hoe het nou zit met de vele typische gewoontes in deze wijk.

Maar zoals gezegd; Den Haag kent vele gezichten! De touringcar verplaatst zich dus snel naar de andere kant van de Laan van Meerdervoort en heet vanaf dit moment gewoon weer bus.

KLEURRIJK SCHILDERSWIJK

Langzaam maar zeker komen we in de plaats “to be”; de Schilderswijk. Een typische Haagse arbeiderswijk die is veranderd in het multiculturele centrum van de stad.

HAAGSCHE BLUF

Waar eens de Pasadenha Passage stond heeft de Geste Groep een uniek winkelgebied van ca. 6500m2 ontwikkeld, vol met botsende architectuurstijlen en details.

Vanuit de hele wereld zijn gevel onderdelen, ornamenten, fonteinen en andere historische materialen hier naar toe gebracht en verwerkt.
Daarnaast maakt u kennis met een Engelse, deels overdekt, passage, een Venetiaanse toren met 36 carillon klokken en zeer exclusieve winkels.
Vanzelfsprekend zullen uw gastheren Sjors & Co. u op geheel eigen wijze kennis laten maken met de ondernemers van de Haagsche Bluf.

HET BINNENHOF

Hierna nemen wij u mee naar de plaats waar de Hollandse politiek haar kantoren houdt; het Binnenhof.

Bij de fontein wacht de gasten een aangename verrassing, wanneer de daar aanwezige zwerver Koos Zonderbrug plots om wat euro’s komt vragen om zijn bestaan wat aangenamer te maken.

Sjors & Co proberen vanzelfsprekend de zwerver van zich af te schudden, maar deze blijkt over een prachtige gettoblaster te beschikken, dat wordt zingen voor de gasten!

Onder de prachtige fontein zullen wij het Haagse volkslied bij uitstek “Oh, Oh Den Haag” gaan vertolken.

Nu maar hopen dat de politici hierdoor niet zijn wakker geschud!
Maar zoals u ziet, als ze aanwezig zijn werken de politici en de aanwezige media graag samen met Sjors & Co.

PLEIN 19

Tijd voor een versnapering, dus op richting het Plein, waar de alom bekende bodega Plein 19 is gevestigd.
Deze bodega is een ontmoetingsplaats voor iedere Hagenaar; van journalist, politici, kunstenaar, zakenman tot aan chique dames van boven de zestig!

“NOG FF PROTESTEREN!”

Na een uurtje staat de touringcar, want we zitten alweer immers in een chique gedeelte van de stad, klaar om de gasten naar de volgende bezienswaardigheid te brengen: het Vredespaleis! De plek die internationaal bekend staat om zijn demonstraties en dat willen wij onze gasten niet onthouden. U verlaat de touringcar en krijgt van Sjors & Co. een heus spandoek aangereikt, waarna wij onze eigen demonstratie gaan houden.

Vanzelfsprekend wordt dit plaatje op de gevoelige plaat vastgelegd. Voor hun bereidwillige medewerking krijgen de gasten na afloop van de demonstratie een koekje van eigen deeg uitgereikt: De Haagsche kakker.

Al snoepend zorgen wij voor een veilige terugreis van de gasten en dan is er echt een einde gekomen aan deze ludieke trip door de Residentie.
Sjors & Co. zwaaien de gasten met weemoed uit, misschien tot ziens bij het volgende rondje!

Eventueel kunt u na afloop van het Rondje Den Haag dineren in een restaurant naar keuze. De touringcar brengt u naar het restaurant, waar u kunt genieten van een drankje en een diner of buffet.
Belevenissen over wat de gasten allemaal hebben meegemaakt zullen nog eens uitgewisseld worden, tenslotte beleeft iedereen zo’n trip op eigen wijze.

Eenmaal uitgedineerd, brengt Gerrit u weer naar het opstappunt, waarna er dan echt een einde aan de dag is gekomen.

Rondje Den Haag; een belevenis om nooit meer te vergeten!

Let op: Prijs is indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

2 (duo)

Language

NL

Space

Ruimte bespreekbaar.

Required

Rider en vereisten beschikbaar na aanvraag.

The artist is residing in Den HaagTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book 'Rondje Den Haag' met Sjors & Co. is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen