Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Charly Luske
Charly Luske
Charly Luske
Charly Luske
Charly Luske

€ 3.850,-

act price ex 9% VAT

Charly Luske

Singer (male) , Pop/Rock
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 3.850,-

Charly Luske is een veelzijdig zanger en te boeken als trio (pianist & gitarist) en met band.

Charly Luske wordt geboren op 19 september 1978 in Amsterdam. Met een passie voor muziek vindt Charly zijn weg in de showbizzwereld, waarin hij zijn veelzijdigheid op verschillende podia laat zien als muzikant, acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator.

Toen Charly twaalf jaar was nam hij, aangespoord door zijn vader, klassieke zanglessen. Vier jaar later maakte hij zijn debuut in de Lucky Lotto Live Show waarin hij samen met Gordon een duet zong. Hij werd geselecteerd voor de jongensgroep Velvet, waarvan hij een tijd deel uitmaakte en een hit scoorde met het nummer 'Weg Van Jou'. Nadat de band uit elkaar viel, zong hij nog enige tijd in de jongensgroep X Marks The Spot. In 2000 speelde Charly in de musical Boy Band, waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen vertolkte.

In 2003 stond hij met Froukje de Both en Linda Wagenmakers op het podium in de musical Love me just a little bit more. In 2004 deed Charly mee met het Nationaal Songfestival met het nummer She’ll take your breath away. Hij kwam terecht in de finale en behaalde de vierde plaats. In 2005 en 2006 speelde hij in de musical Turks Fruit de rol van Rick, als alternate van Antonie Kamerling. Ook was hij twee seizoenen te zien in de Nederlandse televisieserie Meiden van De Wit. Verder heeft hij gastrollen gespeeld in Costa! en ZOOP. In 2006 speelde hij in de musical The Wiz de titelrol als alternate van Danny de Munk. In de Duitstalige rockmusical We Will Rock You vertolke hij de hoofdrol, die werd opgevoerd in Keulen. In de musicalversie van Op Hoop van Zegen stapte hij in de rol van Geert. In het najaar 2009 was Charly te zien in de Nederlandstalige versie van The Full Monty. Vanaf augustus 2010 werd Nederlandstalige versie van We Will Rock You opgevoerd, waarin hij alternate zou zijn van Galileo en Britt. Luske nam tot februari 2011 de rol van Britt op zich, omdat collega Martin van der Starre geblesseerd was.

Velen kennen Charly van het programma The Voice of Holland waarin hij in 2011 kandidaat was, en door Nick en Simon werd gecoacht. Voor de auditie bracht hij het nummer ‘It ’s a Man’s World’ van James Brown, dat meer dan een miljoen keer werd bekeken op social media en van positief commentaar werd voorzien door o.a. Daddy Yankee en Toni Braxton. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar. Hij moest echter in de halve finale zijn meerdere erkennen in Iris Kroes. In 2012 was Charly te zien als Judas in The Passion. Hij was hierin de tegenspeler van Danny de Munk die de rol van Jezus vertolkte.

Sinds TVOH speelt Charly in vaste formatie met zanger/gitarist Danjil Tuhumena en zanger/toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers.

Charly Luske brengt een paar singles uit, die hun noteringen vinden in de Single Top 100. De meest recente single Fly is uitgebracht in oktober 2016 en tevens titeltrack voor de Nederlandstalige film Fataal. Dit nummer schreef en zong hij met zanger en producer Brownie Dutch.

Let op: Prijs is indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

3 (trio)

Composition

Male

Language

NL, EN

Space

Op aanvraag

Required

Op aanvraag

The artist is residing in AlmereTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Charly Luske is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen