Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers
GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers

€ 1.368,-

act price ex 9% VAT

GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers

Band , Tribute
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.368,-

Internationaal opererende Golden Earring tributeband 'Bloody Buccaneers' heeft meer dan 50 Earring krakers op hun repertoire en is één van de populairste tributebands op de Nederlandse, Belgische en Duitse podia.

LIVE
Met zo'n 200 optredens en ruim 50 Earring krakers op hun repertoire, is GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia. De band speelt overigens niet uitsluitend in Nederland, maar wordt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia gevraagd.
In 2013 werd Bloody Buccaneers gevraagd voor 'Rock Meets Harmony Kerkrade'. Voor het neerzetten van spetterende versies van enkele Earring classics werd de band uitgebreid met een blazerssectie. Voor 'Radar Love' werd zelfs het complete Harmonie orkest ingezet, een uitvoering die beloond werd met een staande ovatie van een uitzinnig publiek.
In juli 2015 kwamen ruim 9.000 mensen af op hun twee en een half uur durende Kasteeltuin concert in Helmond.
LIVE RADIO/TV
Was de band eerder al te gast bij Radio Ridderkerk voor een uur lang durende muziekspecial over de Buccaneers, in het voorjaar van 2015 werden zij gevraagd voor het immens populaire radio programma 'Parkroad Café' vanuit De Boerderij in Zoetermeer. Hiermee kwamen de Buccaneers in het rijtje van eerdere illustere gasten zoals Jan Akkerman (Focus, Brainbox), Eelco Gelling (Cuby+Blizzards), Dany Lademacher (Hermans Brood) Robert-Jan Stips (Nits), en Thijs Van Leer (Focus). Overigens zijn ze onlangs weer gevraagd voor een live radio-optreden in Parkroad Café.
FANBASE
Veel Earringfans blijken gecharmeerd door de Buccaneers. Op social media is de band razend populair en kent vele Facebook vrienden. De clips van de Buccaneers, meestal gemaakt door enthousiaste fans, zijn in totaliteit ruim 30.000 keer bekeken. Onder de Buccaneers fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden.
HITS & MORE
Het spreekt vanzelf dat Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits speelt zoals "Twilight Zone", "When The Lady Smiles" en natuurlijk millionseller "Radar Love". Maar ook live-klassiekers als "Another 45 Miles", "Back Home", "Going To The Run" en "Long Blond Animal" staan op de playlist. Daarnaast verrast de band Earring fans door regelmatig wat minder voor de hand liggende albumtracks te spelen zoals "Mad Love Is Coming", "Mission Impossible" en "The Vanilla Queen".

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

2 hours

Setting

Indoor and outdoor

Language

DE, NL, EN

Space

3,5m diep - 5,0m breed

Required

Bij langere reistijden/afstand kan de prijs hoger uitvallen i.v.m. kosten overnachting.

The artist is residing in VoerendaalTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book GOLDEN EARRING tributeband Bloody Buccaneers is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen