Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Verleuken kan iedereen
Verleuken kan iedereen
Verleuken kan iedereen
Verleuken kan iedereen

€ 2.066,-

act price ex 21% VAT

Verleuken kan iedereen

Speaker , Marketing/Communication
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 2.066,-

Presentaties van Feike Cats staan garant voor inspiratie, plezier en energie! De afgelopen jaren heeft Feike Cats bij veel opdrachtgevers rond mogen kijken en mogen helpen om Klanthousiasme te implementeren. De resultaten waren wisselend. Als je kijkt waarom het ene traject wel succesvol was en het andere niet dan spelen verschillende factoren een rol. Daar waar het succesvol is, vonden medewerkers het vooral leuk om hiermee aan de slag te gaan en te blijven.
En juist dat "leuk" is een onderbelicht woord in het traject van Klantgerichtheid. De presentatie gaat u tonen tot welke ongekende resultaten "leuk" toe kan leiden. Het is een ideale kapstok om de resultaten van een organisatie aanzienlijk te verbeteren. Zowel op medewerker- als op Klantniveau.

Feike Cats hecht er veel waarde aan om aan te geven dat leuk zeker niet alleen als leuk in de betekenis van lachen en plezier gezien moet worden. Leuk kan bijvoorbeeld ook in de zin van dankbaar worden gezien. Zo zijn er veel patiënten die op het punt van overlijden hun arts geweldig noemen. Dan zit het leuke vooral in aandacht, empathie en betrokkenheid.

Iedereen voelt zich aangetrokken tot het thema "leuk" en voelt het als een uitdaging in plaats van een bedreiging. In veel organisaties gaat het over verbeteren. Vrijwel nooit over verleuken. En dat is gek. Managers praten veel over verbeterprogramma's en roepen ook als het goed gaat: "Het kan natuurlijk altijd beter..." Dat is niet erg motiverend. Er zullen weinig medewerkers denken: "nou, dan ga ik gelijk extra mijn best doen". En toch hanteren organisaties deze aanpak al sinds jaar en dag. Dat kan leuker!

In dat kader hanteert Feike Cats de stelling:

Leuker leidt vrijwel altijd tot beter.

Beter leidt bijna nooit tot leuker!

Een presentatie verleuken van Feike Cats staat garant voor veel energie, enthousiasme, humor en bereidheid tot verandering! Aan de (verleuker)slag!

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

1 hour

Setting

Indoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

Geen bijzonderheden

Required

Projectiescherm

The artist is residing in VlaardingenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Verleuken kan iedereen is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Business party, Reception, Fair / Congres

0 reviews written about this act

 

aanvragen