Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist
Winfried Master illusionist

€ 2.000,-

act price ex 9% VAT

Winfried Master illusionist "Show op maat"

Magician , illusionist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 2.000,-

Winfried zijn specialiteit is acts op maat ontwikkelen voor; openingen, productpresentaties, beursshows, onthullingen. Dus geef uw product, logo of merk een unieke magische introductie, waardoor uw doelgroep, relaties of klanten u nooit meer vergeet!

Winfried brengt voor verschillende gelegenheden magic shows op maat. Hij presenteert erg energieke shows, met hoog tempo en onbegrijpelijke illusies.
Winfried is in the huren voor TV, attractieparken, cruiseschepen, bedrijfsfeesten en allerlei soorten evenementen.

Ben je op zoek naar een originele manier om een product of zelfs een bedrijfspand te onthullen? Winfried is regelmatig gevraagd om een magische presentatie te verzorgen. Op originele en verrassende wijze laat hij nieuwe producten verschijnen, of draagt hij zorg voor het openen van een bedrijfspand. Magie is de perfecte vorm van adverteren. De magie van Winfried biedt de mogelijkheid om producten, boodschappen en logo`s te verwerken. Dit is een bijzondere en doeltreffende manier van adverteren. En zo kunt uw product of dienst tijdens een vakbeurs de aandacht krijgen dat het verdient.

Bovengenoemde diensten worden op maat gemaakt, de identiteit van het product of bedrijf komt duidelijk naar voren. Eerder liet Winfried in zijn shows op maat al menig bekende Nederlander, directeur, spreker, auto, award, kopieerapparaat en vele andere producten verschijnen.

Heeft u een idee of concept dan is Winfried samen met zijn creatieve team degene die graag met u mee denkt. Een werkbespreking/brainstormsessie kan worden aangevraagd om ideeën om te zetten in exclusieve, onvergetelijke en unieke acts. Echte magie met uw merk, logo of product.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

0,5 hour

Setting

Indoor and outdoor

Members

1 (solo)

Language

NL, EN

Space

in overleg

Required

in overleg

The artist is residing in EindhovenTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Winfried Master illusionist "Show op maat" is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Celebration / Jubileum, Student party, Business party, Fair / Congres, Opening, Festival

0 reviews written about this act

 

aanvragen