Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Feest Piano
Feest Piano
Feest Piano
Feest Piano
Feest Piano
Feest Piano

€ 750,-

act price ex 9% VAT

Feest Piano

Pianist
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 750,-

De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank. Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalige hits en après-ski feestknallers tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als het publiek maar meezingt en geniet! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party"

Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag. Uiteraard is het ook mogelijk om easy-listening te spelen tijdens uw receptie of diner, maar de grote kracht ligt toch wel bij het muzikale feest.

De pianoshow is gebaseerd op het "het pianobar concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianist dan graag speelt. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen verzoekkaartjes uit aan het publiek.

Alleen maar een piano? En de rest van de band/muzikanten dan?
De piano is voorzien van een elektronisch systeem waardoor het pianogeluid wordt aangevuld met een drumstel, basgitarist, gitaren, enzovoort. Zelfs meerstemmige zang is mogelijk door gebruik van een vernuftig apparaat. Dus ondanks dat er maar één pianist is, lijkt het werkelijk alsof er een heel orkest staat! Er kan een volledig “orkest” neergezet worden tegen een zeer concurrerende prijs! Er zijn namelijk geen extra muzikanten zoals een drummer of een blazerssectie nodig.

Let wel, alles wordt nog steeds live gespeeld, dus geen computers of voorgeprogrammeerde muziek. Andy zingt en speelt echt, en kan zelfs tijdens een lied overschakelen naar andere songs.
Uniek in de hele wereld, de piano kan veranderen!

De piano heeft een unieke eigenschap die nergens ter wereld te vinden is! De mini-grand piano is eenvoudig aan te passen aan uw event/ bedrijfsnaam/ thema! De zijkant van de piano kan grafisch aangepast worden naar elk denkbare afbeelding. Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen. Wij kunnen dus voldoen aan het trendy "branding" bij evenementen.

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

4,5 hours

Setting

Indoor and outdoor

Language

NL, EN

Space

Min. 4x2m

Required

Artist has rider

The artist is residing in RoosendaalTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Feest Piano is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Celebration / Jubileum, Funeral, Business party, Reception, Horeca line-up, Shopping / Market

0 reviews written about this act

 

aanvragen