Are you a live performer who wants more bookings?
Create a listing
Vocal Delight
Vocal Delight
Vocal Delight
Vocal Delight
Vocal Delight
Vocal Delight

€ 1.150,-

act price ex 9% VAT

Vocal Delight

Singing group , Pop/Rock
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

€ 1.150,-

A capella zang act met muzikale menukaart voor receptie, diner, bedrijfsfeest, huwelijksvoltrekking, verjaardagsfeest, tuinfeest, netwerkborrel, Kerstborrel, Nieuwjaarsborrel en bijzondere gelegenheden
(zang bij doopplechtigheid, jubileum, uitvaart)

Akoestische / unplugged act voor receptie, diner, bedrijfsfeest, huwelijksvoltrekking, verjaardagsfeest, tuinfeest, netwerkborrel, Kerstdiner en bijzondere gelegenheden (zang bij doopplechtigheid, jubileum, uitvaart)

A CAPELLA DELIGHT
Elke fluistering hoorbaar, elke ademzucht voelbaar, elke emotie tastbaar. Dát is wat A capella Delight is! Puur, intiem, persoonlijk, eerlijk, grappig èn verrassend.
Want vergist u niet! Met het grootste gemak gooien deze zangeressen het roer om en zetten - jawel, a capella - de boel op stelten. Voetjes van de vloer en meezingen maar.
Vocal Delight loopt rond met een muzikale keuzemenukaart. De “gerechten” op dit menu verwijzen op een cryptische manier naar het te zingen liedje. Met wat gepuzzel komt u er misschien achter welke titels er verborgen gaan achter de omschrijvingen. U maakt een keuze en de dames zetten het liedje ter plekke in, a capella en onversterkt. Een quiz en een muzikaal intermezzo ineen!
Zo u wilt, worden de namen van de gerechten op de menukaart aangepast aan het thema van uw feest of bijeenkomst en/of de kenmerken van uw bedrijf, vereniging of privé-gezelschap. En met drie verschillende gangen is het muzikale voer voor uw receptie, diner of feest compleet!

Het directe contact met, en de interactie tussen de zangeressen en uw gezelschap, zorgen voor een intieme en ontspannen sfeer en leveren bovendien een unieke en onvergetelijke muzikale beleving.
Het a capella concept is ook beschikbaar met Kerst hits.
€1219,-

ACOUSTIC DELIGHT
Acoustic Delight raakt precies de juiste snaar dankzij de verenigde krachten van drie zangeressen en één gitarist uit het topsegment van de muziekindustrie.
Jarenlange ervaring op het podium vindt u nu gebundeld in de eenvoud van een enkel instrument en 3 stemmen.

Op het programma staan luisternummers van bijvoorbeeld Stevie Wonder, Toto, Level 42 en Janis Ian. Daarnaast is de groep prima in staat er een tandje bovenop te doen met dansbare hits van bijvoorbeeld Amy Winehouse, Megan Trainor, The Real Thing, ABBA, Daft Punk, Pharell Williams, Police en meer.
Sfeervol tijdens het diner of als intermezzo. Acoustic Delight kan perfect gecombineerd worden met het A capella Delight concept.
€ 1537,-

0 reviews written about this act

 

Specifications

Rating

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Duration

3 hours

Setting

Indoor and outdoor

Members

4+ (group)

Language

DE, NL, EN

Space

N.v.t. De act kan mobiel ingezet worden; ook versterkt is er weinig ruimte nodig.

Required

Artist has rider

The artist is residing in EpseTravel expenses are based on your event location.

1-on-1 with the artist

Hire or book Vocal Delight is best done here via Showbird.

You have 1-on-1 contact with the artist
or his/her personal manager.
Do you have a question about this act?
Pose it in your request for the artist.

This act is suitable for event types: Wedding, Birthday, Celebration / Jubileum, Student party, Sports event, Business party, Fair / Congres, Opening, Horeca line-up, Festival, Shopping / Market, Holiday / Local feast

0 reviews written about this act

 

aanvragen